dinsdag 21 oktober 2014

What's cooking op 21 oktober

Twee gerechten vandaag
dus er kon gekozen worden.
De tagliatelle,
die over was van gisteren,
vulden we nog een keer aan 
met gerookte zalm,
een ieniemienie beetje overgebleven romanesco
en zwarte kool vermomd als spinazie. 

Deze was favoriet bij de kinders.


Manlief en ik
togen aan een kippannetje met couscous.


De kip braadde ik aan
met knoflook, gember, prei en fijngesneden peen.
Daar gingen partjes mandarijn doorheen.
Het pannetje werd op smaak gebracht
met sinaasappel/citroensap en honing.


 Lekker! 


De lunch
stond voor mij in het teken van cacao!
Met maar weer eens een stukje choco-bietentaart.
(Wie wat bewaart, die heeft wat!)


En een goed vullende smoothie
van havermelk, avocado, zwarte kool,
banaan, blauwe bes en cacao...


...die er in een nostalgische kom
met bijpassende filter over de foto
ineens zo uitziet:

Wat een plaatje hè?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten