maandag 25 mei 2015

What's cooking op 25 mei: Aardappels uit de patatiera

Ik liet je twee weken geleden zien
wat voor moois we allemaal gekocht hadden.
Onder dat moois
was ook een patatiera.
Die kochten we puur voor de 'looks'
en pas toen ik erover blogde
ontdekte ik dat het een patatiera was.





Vandaag was het dan eindelijk tijd
om eens uit te proberen
hoe de bereiding nu moest
en hoe de aardappels dan smaakten.

We schrobden acht aardappels,
deden die in de patatiera
en schoven de patatiera in de braadoven.




Na een uur,
toen we ondertussen ook de zalmfilet
en koolrabi gegaard hadden,
haalden we de patatiera uit de oven.


Huh,
zag dat er niet hetzelfde uit
als toen het de oven in ging?
Nee hoor,
een aardappel prikkend met een vork
voelden we wel degelijk verschil.
Kijk maar:


En zo belandde dit lekkere maaltje op ons bord!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten