dinsdag 10 november 2015

Recept: Gebakken kaki-yoghurt met peer


Op de fruitschaal lagen drie peren
en een kaki
om het hardst te roepen:
"Ik ben rijp!
Ik ben rij-ijp!"

Dat vroeg om een creatief toetje!
 



Gebakken kaki-yoghurt met peer
4 personen

Ingrediënten:
3 peren
1 kaki
150 g yoghurt
1 ei
3 el kokosmeel


Bereiding:
Snijdt de peren in stukjes en hussel deze om met een eetlepel kokosmeel.
Pureer de kaki en meng deze door de yoghurt.
Roer ook het ei en de rest van het kokosmeel door de yoghurt.
Neem een ovenschaal van ongeveer 15 cm doorsnede (of vier 1-persoonsschaaltjes) en doe de stukjes peer erin.
Overgiet de peer met het yoghurtmengsel.
Laat de yoghurt bovenin de bakoven ongeveer 25 minuten bakken.


Pas op dat je je tong niet brandt ;)

Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten