woensdag 8 juni 2016

sesamzaadspaghetti met spinazie


Ik probeerde iets nieuws:
Inderdaad.
Spaghetti gemaakt van sesamzaad,
tapioca zetmeel en ei.

De kids blijven fan van pasta's
en dit is een mooie manier
om daarin weer wat andere voedingstoffen
bij ze naar binnen te krijgen.


De spaghetti behield iets meer bite
dan we gewend zijn,
maar dat vonden we zeker niet erg.
Het smaakte gewoon goed!


Sesamzaadspaghetti met spinazie
(3 personen)

Ingrediënten:
1 pak sesamzaadspaghetti
flinke bos spinazie
1 ui
2 el bakbanaanmeel (of ander meel)
1 el selderij-poeder
1/2 el macapoeder
1/2 tl Keltisch zeezout
1/4 cup havermelk

Bereiding:
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Was de spinazie en snijd deze fijn.
Snipper de ui.
Fruit de ui aan in een pan met wat boter. Doe de spinazie erbij en laat dit slinken.
Voeg selderijpoeder, maca-poeder en zout toe en meng dit goed met de spinazie en ui.
Schep het spinaziemengsel door de spaghetti en voeg de havermelk en het bakbanaanmeel toe.
Warm het geheel, al roerend, nog even goed door.
Serveer de spaghetti net als wij met een gebakken zalmfilet of houdt het een lekker vegetarisch gerecht door wat extra groenten toe te voegen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten