maandag 30 januari 2017

Flatbread van geroosterde groenten

 
Ik beloofde het je hier al:
een lekker receptje voor een overgebleven restje.
 
De hoeveelheden hieronder
zijn natuurlijk afgestemd
op het restje wat ik over had.
Maar het principe is eenvoudig toe te passen
op een heleboel andere restjes.
Ga lekker los,
zou ik zeggen ;)
 

 
Flatbread van geroosterde groenten
 
Ingrediënten:
300 g geroosterde groenten (bijv. deze)
2 eieren
50 g kikkererwtenmeel
 
Bereiding:
Doe de ingrediënten samen in de keukenmachine. Mix kort voor wat meer structuur in je flatbread en laat de machine wat langer draaien voor een egaler geheel.
Doordat er bacon tussen mijn geroosterde groenten zat was het flatbread goed op smaak.Heb jij dat niet, dan is het misschien nodig wat zout, peper of andere specerijen toe te voegen.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en strijk het 'deeg' hierop uit. Maak de laag 0,5 tot 1 cm dik.
Schuif de bakplaat bovenin de bakoven en bak het flatbread daar in 15 tot 20 minuten tot een mooi geheel.
Snijd in stukken en serveer het met een lekkere salade.
Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten