dinsdag 20 juni 2017

Kersen-avocado puddinkje

 Mag het een recept heten
als het een kwestie is
van drie dingen met elkaar in de blender doen?
Tja...



Maar stel je nu voor
dat je hier zelf nog niet aan gedacht hebt?
Of dat dit je op het idee brengt
voor een andere combinatie?

Ik typ het gewoon hieronder neer
en dan kun jij er
je voordeel mee doen!


Kersen-avocado puddinkje
(2 porties)

Ingrediënten:
170 g kersen, ontpit gewicht
1 avocado
1 el kokosolie

Bereiding:
Smelt de kokosolie in een bakje op de AGA.
Was en ontpit de kersen en doe ze in een blender.
Voeg het vruchtvlees van een avocado toe.
Doe de gesmolten kokosolie erbij en laat de blender er een glad mengsel van draaien.
Doe de pudding over in een schaaltje en laat dit in de koelkast een uurtje of wat opstijven.
Serveer met een (ontpitte) kers bovenop!
Geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten