vrijdag 10 november 2017

Kokos-banaan pudding met een vleugje najaar

Hmm, lekker!!!


Een introductie van twee woorden
kan ook wel eens voldoende zijn,
toch ;)



Kokos-banaan pudding met een vleugje najaar
(4 porties)

Ingrediënten:
room van 2 blikjes (400g) kokosmelk
4 bananen
1 tl koekkruiden
1/4-1/2 tl kaneel
2 tl gelatinepoeder
snufje zout
4 kruidnoten

Bereiding:
Zet de blikjes kokosmelk een nacht ondersteboven in de koelkast.
Keer dan de blikjes weer goed, open ze en giet het water er vanaf (niet weggooien, maar gewoon ergens anders voor gebruiken).
Schep de 'room' die overblijft in de blikjes nu in de blender of keukenmachine.
Breek de bananen in stukken en voeg deze toe, evenals de koekkruiden, het zout en het gelatinepoeder.
Laat de machine er nu een egale massa van draaien.
Proef en voeg naar smaak nog kaneel toe.
Mix de kaneel er nog even doorheen.
Verdeel de pudding nu over 4 potjes of schaaltjes en laat de pudding in de koelkast minimaal een uur opstijven.
Druk er voor het serveren nog een kruidnoot of stukje speculaas in en je vleugje najaar is compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten