Links

AGA

D'Verte is het bedrijf waar wij onze AGA kochten en die voor het jaarlijkse onderhoud zorgen. Regelmatig organiseren Lisette en Frans kookworkshops en dit jaar nieuw: belevingsdagen.

Cooker at Home verkoopt een heleboel kook- en bakgerei wat geschikt is voor gebruik op en in cookers als de AGA. Daarnaast geeft Saskia ook nog een heleboel leuke en leerzame workshops die steevast eindigen met goed gevulde tafel met heerlijks!Ons eten 

Tuinderij de Antioniushoeve zorgt elke week voor een hoop lekkere verse groente in ons groentepakket! Woon je in de buurt, meld je dan ook aan!

Al een aantal jaar kopen wij verse buffelmelk bij De Stoerderij. Inmiddels heeft Arjan het assortiment flink uitgebreid met ook vlees, yoghurt, ijs, boter en panir. Bezoek eens een Tour de Stoer, leerzaam en leuk!

Voor de heerlijkste koffie en een gepassioneerd verhaal ga je naar Straat Magellaan. (En ook als je ons op zaterdagochtend wilt tegenkomen...)

Al ons biologische vlees komt van Sumiran. Eens in de een à twee maanden slaan we daar groot in, omdat we er toch een stukje voor moeten rijden. Nooit een straf overigens, want bakker Wim laat ons altijd de lekkerste dingen proeven!

Heel veel van de kokos-produkten die ik gebruik, bestel ik bij Goodfoodandmore. Linda zorgt altijd voor super service.


Onze vrienden 

Zit je in Frankrijk, in de buurt van Saint Cyr les Champagnes? Dan kun je daar de meest heerlijke groente kopen bij La Couronne de Mille Legumes. Marieke en Wouter en hun kinderen zullen je gastvrij ontvangen!

Madeleine is herboriste, yogadocente, natuurgeneeskundige, (bijna) ayurvedisch voedingsdeskundige en nog zoveel meer! Meer informatie over Madeleine zelf, haar workshops, yogalessen, massages, coachingtrajecten en kruidenprodukten, kun je lezen op Ayurveda en meer.

Voor de wereld
Foodwatch zet zich in als waakhond voor ons voedsel. Ik steun deze organisatie omdat ik het super vind wat ze doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten