vrijdag 10 oktober 2014

What's cooking op 10 oktober

Ik schreef het gisteren al,
vandaag vierden we
het kinderfeestje van onze oudste knul.

Ik bereidde 's ochtends
alvast de saus voor op de pizza's voor.

 Dit werd 45 minuten geroosterd, bovenin de bakoven,
en ging daarna met een flinke handvol spinazie in de blender.

De (bijna) jarige job
luidde het feestje op indrukwekkende wijze in
door in het laatste kwartier op school
achter op zijn hoofd te vallen
en daarbij flink te gaan bloeden!

Pfff!

Maar goed,
we hadden een leuk feest
en sloten af met
het bakken van pizza's

Drie plaatpizza's werden er gerold
en die deelden we elk in acht stukken
(want we waren met acht).
Ieder belegde zijn eigen stukje,
met vlees, vis, groenten en fruit naar keuze
en zo kwamen ze uit de oven:

 





Wat een beauty's hè?
En ze waren nog lekker ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten