dinsdag 24 februari 2015

What's cooking op 24 februari: gebakken vis en witlofsalade

Gisteren sneden we de twee rode kolen
die we nog hadden liggen,
om er zuurkool van te maken.
Vandaag vonden we in ons groentepakket
een nieuwe rode kool,
als ook witlof, prei, winterpeen, ui en kropsla.

Die witlof mocht vandaag meteen op ons bord!
Ik sneed er flink wat fruit doorheen
(peer, kiwi, sinaasappel, banaan)
en maakte er zo een lekkere salade van.
Daar hebben de kinderen geen problemen mee ;)
Ik bakte er nog een vis voor elk bij,
om wat eiwitten en vetten aan het maal toe te voegen,
en meer hoefde dat niet te zijn.
 





Na afloop van de maaltijd
werd nog met enige hoop de koelkast geopend
om te zien of er weer zo'n chocolade mousse stond op te stijven.
Helaas!

Maar och, 
een schaaltje van onze zelfgemaakte buffelyoghurt
mag er ook zeker wezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten